Nyitókép: femina.hu

 

A válogatott korábbi csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs több mint három év után pályafutása utolsó, 109. válogatott mérkőzésére készülhet, pályára léphet a Görögország elleni november 20-ára tervezett összecsapáson, így a jelenleg holtversenyben éllovas Király Gábort megelőzve egyedüli csúcstartó lesz – írja a nemzetisport.hu.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két felkészülési mérkőzéssel zárja az évet a válogatott: a nemzeti csapat november 17-én Luxemburgban léphet pályára, majd három nappal később, november 20-án Görögország ellen hazai környezetben játszhatja idei utolsó mérkőzését.

 

Nem lenne meglepetés, ha fokozott érdeklődés kísérné a görögök elleni, tét nélküli összecsapást. Lapunk információja szerint – amelyet az MLSZ-hez közeli források is megerősítenek – a 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs pályára lép a novemberi felkészülési mérkőzésen, így a jelenleg holtversenyben éllovas Király Gábort megelőzve egyedüli válogatottsági rekorder lesz. Értesüléseink mellett árulkodó jel lehet, hogy a Debrecen 35 éves középpályása a 2007. június 2-án a görögök ellen mutatkozott be a magyar válogatottban, majd kilencedik fellépésén, 2008. május 24-én szintén ellenük szerezte meg első gólját a címeres mezben.

 

fogalmaz a Nemzeti Sport.

 hirdetes_300x300  

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.