Nyitókép: skslovan.com

 

„Ez szégyen a klubnak és nekem is. Hiszem, hogy a játékosoknak is, még ha talán nem is mindegyiknek” – mondta id. Vladimír Weiss vasárnap, miután csapata, a pozsonyi Slovan 4:0-ra kikapott a Trencsén otthonában.

 

Weiss ilyen szintű vereséget még nem élt meg a Fortuna Ligában a Slovan kispadján, így nem is csoda, hogy a nyíltságáról ismert edző kiakadt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

 

„Ebből le kell vonnom a konzekvenciákat, mert ezért a klubért nem így kell játszani és küzdeni”

 

mondta azzal, hogy elismeri saját hibáját is, mikor olyan játékosokban bízott és adott nekik lehetőséget, akiknek nem kellett volna.

 hirdetes_300x300  

 

„Hol vannak a támadóink, hol vannak ezek a sztárnevek, ha az utolsó három gólt a jobbhátvéd és a védők szerezték. Ott szorít minket a cipő”

 

folytatta Weiss, aki a Bázel elleni EKL-győzelem után több játékosát is pihentette hétvégén.

 

A szakember már a sajtótájékoztatón jelezte, hogy 5-6 játékos is a B-csapatban fogja találni magát hétfőn, „mert a Slovanért nem így harcolunk”.

 

Bár neveket nem mondott, feltehetően a büntetésben részesülők között lesz Križan és Voeta, akik védőként léptek pályára vasárnap, és gyakorlatilag az ő számlájukra írta a négy bekapott gólt Weiss, ahogy Agba és Šaponjič is kikerülhet az A-csapat keretéből átmenetileg.

 

„Nem fogok itt ülni reggelig a tulajdonossal és a fizetésekért könyörögni, mert itt két játékosnak olyan fizetése van, mint az egész Trencsénnek, Zsolnának és nem tudom én kinek”

 

célzott a túlfizetett, de alulteljesítő játékosokra Weiss.

 

„Ezzel véget ért egy korszak a Slovanban. Egy, két vagy három játékos otthagyta a szívét a pályán, de egyébként rossz volt. Magamra veszem, mert én vagyok érte a felelős”

 

mondta Weiss, majd újságírói kérdést kapott arról, hogy miként értékeli szerb támadója, Ivan Šaponjič gyenge hatékonyságát, aki az Atlético Madridból érkezett.

 

„Az semmit sem jelent. Ő ugyan az Atlético Madridban volt, de nem játszott. A Benfica Lisszabonban is volt, de nem játszott a Benficában. Ez a válaszom”

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.