Nyitókép: sita

 

4:0-ás győzelmet aratott a DAC a Trencsén ellen idegenben, ebből két gólt is Kalmár Zsolt jegyzett. Az egészen hihetetlenül alakuló mérkőzésen a házigazdák három piros lapot is begyűjtöttek.

 

Bár a trencséniek már a 39. percben emberhátrányba kerültek, sokáig tartották magukat a dunaszerdahelyiekkel szemben.

 

Kalmár a 61. percben csereként lépett pályára, mintegy 20 perccel később – már kétszeres emberelőnyben – akciógóllal szerzett vezetést csapatának, majd a 88. percben tizenegyest értékesített. A rendes játékidő lejárta után még további két gólt szereztek a sárga-kékek, akik ekkor már hármas emberelőnyben játszottak.

 

 hirdetes_810x300  

Mai győzelmüknek köszönhetően a dunaszerahelyiek átmenetileg átvették a vezetést a tabellán, a Slovan ugyanis csak vasárnap lép pályára ebben a fordulóban.

 

AS Trenčín – FC DAC 1904

0:4

Gólszerzők: 85. a 88. Kalmár (a második 11-esből), 90.+1 Kružliak, 90.+3 Blackman.

Sárgalap: Emeka, Pires, Kukučka, Stojsavljevič – Gavrič, Risvanis, Dimun, Piroslap: 39. Emeka a második sárga után, 64. Stojsavljevič a második sárga után, 87. Pires a második sárga után.

Játékvezetők: Gemzický – Jánošík, Čajka

 

Trencsén: Kukučka – Ďuriška, Pires, Stojsavljevič, Kozlovský – Hollý (89. Kupusovič), Bainovič (89. Lavrinčík), Gajdoš (46. Ibrahim) – Kmeť, Emeka, Soares (89. Demitra)

DAC: Petráš – Pinto, Risvanis, Brunetti, Andzouana (5. Muhamedbegovič, 77. Kružliak) – Veselovský (60. Kalmár), Káčer (60. Nebyla), Dimun – Blackman, Leginus (60. Ramadan), Gavrič

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.