Nyitókép: Budapest, 2022. november 20. A magyar csapat, az első sorban balról jobbra: Botka Endre, Styles Callum, Sallai Roland, Nagy Ádám, Dzsudzsák Balázs, Kerkez Milos, a hátsó sorban Fiola Attila, Dibusz Dénes, Willi Orbán, Szalai Attila és Szoboszlai Dominik (b-j) a Magyarország – Görögország felkészülési labdarúgó-mérkőzés előtt a budapesti Puskás Arénában 2022. november 20-án. MTI/Illyés Tibor

 

Sallai Roland és Kalmár Zsolt góljával 2:1-re megverte a görög válogatottat a magyar nemzeti tizenegy, ezzel sikerült győztes meccsel zárni az egyébként is eredményes évet Marco Rossi védenceinek.

 

A találkozón Sallai Roland szerzett vezetést a 15. percben, a görögök Anasztasziosz Bakaszetasz 11-esével egyenlítettek a 81. percben. A hosszabbításban Kalmár Zsolt első labdaérintéséből, szabadrúgásból döntötte el a meccset. A magyarok Dárdai Pál és Szappanos Péter személyében újoncot is avattak.

 

Az 52. percben lecserélt Dzsudzsák Balázs 109. alkalommal viselte a címeres mezt, ezzel – Király Gábort megelőzve – egyedüli csúcstartóvá vált a válogatottságot illetően.

 

 hirdetes_300x300  

Körkép.sk, mti

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.