Nyitókép: facebook.com/KFC Komárno

 

Küzdelmes mérkőzésen győzte le Homonna együttesét a Komáromi FC, így három ponttal tértek haza a lilák.

 

A házigazdák már az első percekben könnyen előnyhöz juthattak volna, a szerencse azonban nem állt mellettük. A másik oldalon, az ezúttal fehér mezben játszó komáromiaknak pedig fél órára volt szükségük, hogy komoly helyzetet dolgozzanak ki – a hazaiak kapusa szinte a gólvonalról mentett.

 

A 40. percben ismét a KFC előtt volt ott a lehetőség, de a homonnai védők menteni tudtak a kapu előtt. Egészen a 70. percig egyik félnek sem sikerült átütő sikert elérnie, ekkor azonban egy szép akciót követően Druga találatával megszerezték a vezetést a komáromiak.

 

 hirdetes_300x300  

A lila-fehér szurkolók szinte már zsebben érezhették a három pontot, amikor a 87. percben egy szögletből egyenlítettek a hazaiak. A kékmezes homonnaiak láthatóan nem elégedtek meg az egy ponttal, folyamatosan támadták a komáromiak kapuját az utolsó percekben.

 

Végül azonban egy komáromi ellentámadás során büntetőt ítélt a játékvezető, Bayemi pedig nem hibázott – 1:2.

 

A komáromiak ezzel a győzelemmel feljöttek a tabella 3. helyére és csupán 9 ponttal maradnak le a listavezető Eperjestől.

 

 

A komáromiak jövő héten, március 18-én 15:00-tól a DAC farmcsapatát, az STK Somorját fogadják a komáromi Városi Stadionban. A somorjaiak 20 forduló után a tabella 7. helyén állnak csupán négy ponttal lemaradva a 3. helyezett komáromiak mögött, így a lilák számára gyakorlatilag létkérdés, hogy ne engedjék győzni ellenfelüket.

 

A KFC utánpótláscsapatainak hétvégi eredményei:

 

U17, U19

 

 

 

U15

 

 

U14, U12

 

 

U13

 

 

U9

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!