Nyitókép: dac1904.sk

 

Beszterce ostroma kipipálva, újabb győzelmet zsebelt be a DAC, így továbbra is vezeti a Fortuna Liga tabelláját. Mivel a Slovan meglepetésre kikapott, a sárga-kékeknek jelenleg négy pont az előnyük a tavalyi bajnok előtt.

 

Remekül kezdte a találkozót a DAC, Krstović révén már a 4. percben megszerezték a vezetést, majd a következő fél órában a montenegrói játékos mesterhármasig jutott. A mostmár a góllövőlistát is vezető támadó jobbal, fejjel és ballal is betalált az ellenfél kapujába.

 

Bár ekkora előnynél hátra is dőlhetett volna a DAC, a Dukla azért izgalmassá tette a végjátékot: először Polievka talált be, majd a csereként pályára lépő Franko hozta fel 3:2-re csapatát.

 

 hirdetes_300x300  

A találkozón és azt megelőzően történt néhány érdekesség a stadionban és azon kívül is. Először is a besztercebányai szurkolók a mérkőzésre virradóra tojással dobálták meg a DAC csapatbuszát. A mérkőzésen aztán 0:2-es állásnál a besztercebányaiak vezetőedzője elégedetlenkedett a játékvezetőnek, aki piros lappal válaszolt, így Ščasnýnak el kellett hagynia a kispadot.

 

 

Miután a Slovan 1:0-ra kikapott Zsolnától, a DAC mai győzelmével négypontos előnyre tett szert a tabellán a pozsonyiak előtt.

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: Besztercebánya DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!