Nyitókép: gettyimages

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a feröeri KÍ ellen kezdi a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjét a Ferencvárosi TC, ám most az Európai Labdarúgó-szövetség szűkítette a lehetséges második körös ellenfelek listáját is.

 

A selejtező első köréből továbbjutó 15 csapat mellé öten csatlakoztak. s két hatos, illetve egy nyolcas csoportot alakítottak ki.

 

Az FTC és a KÍ párharcának győztese a 2-es csoportba került, ahol a dán FC Kobenhavn, a norvég Molde, a finn HJK Helsinki és az északír Larne, az ír Shamrock Rovers és az előselejtező győztese, valamint a svéd Häcken és a walesi The New Saints párharcának győztese közül kerül ki az ellenfele.

 

 hirdetes_810x300  

Így a magyar bajnok a finn–északír, a svéd–walesi párharc győztese, valamint az ír csapat és az előselejtező győztese közül kaphat ellenfelet a ma kora délutáni sorsoláson.

 

A selejtező második fordulójának első mérkőzéseit július 25-én és 26-án, visszavágóit egy héttel később, augusztus 1-jén és 2-án tartják.

 

1. csoport
kiemeltek: 
Galatasaray (török), Lincoln Red Imps (gibraltári)–Qarabag (azeri), Ballkani (koszovói)–
nem Ludogorec Razgrad (bolgár)
kiemeltek: Zalgiris Vilnius (litván)–Sztruga (északmacedón), Raków Czestochowa (lengyel)–FC Flora Tallinn (észt), NK Olimpija Ljubljana (szlovén)–Velmiera FC (litván)

 

2. csoport
kiemeltek:
 FC Köbenhavn (dán), KÍ (feröeri)–FTC, Molde FK (norvég)
nem kiemeltek: HJK Helsinki (finn)–Larne FC (északír) párharc győztese, Shamrock Rovers (ír)–az előselejtező győztese párharc továbbjutója, BK Häcken (svéd)–The New Saints (wales) párharc győztese

 

3. csoport
kiemelt: 
GN Dinamo (horvát), Slovan Bratislava (szlovák)–FC Swift Hesperange (luxemburgi), Farul Constanta (román)–FC Sheriff Tiraspol (moldovai), FK Partizani (albán)–Bate Boriszov (fehérorosz)
nem kiemelt: FC Asztana (kazah)–FC Dinamo Tbiliszi (grúz), Hamrun Spartans FC (máltai)–Maccabi Haifa (izraeli), FC Urartu (örmény)–HSK Zrijnszki Mosztar (bosnyák), Aris Limassol (ciprusi)

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!