Nyitókép: Imago Images

 

A Nemzeti Sport értesülései szerint Szalai Attila a török Fenerbahcét elhagyva a német élvonalban szereplő, BL-csoportkörös Union Berlinnél folytathatja pályafutását.

 

A német fővárosból származó információk szerint szombaton a török Fenerbahcéhoz 2021-ben szerződő magyar válogatott hátvéd aláírta szerződését az előző idényben a Bundesliga negyedik helyén végző s ezzel a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó klubnál.

 

Szombat este az Union hivatalos honlapjára kikerült az Union Berlin Fan Account bejegyzése, amely szerint a berliniek első, 12 millió eurós ajánlatát elutasította az isztambuli klub, mert 15 milliót kér magyar légiósáért. A német egyesület a következő körben már 14 millió eurót ajánlott, azaz Szalai Attilát ekkor egymillió euró választotta el az átigazolástól. Nos, a Nemzeti Sport információja szerint megszületett az egyezség, Szalai Attila a berlini csapatnál folytatja.

 

 hirdetes_300x300  

A 25 esztendős, 35-szörös válogatott labdarúgó 117 tétmérkőzésen szerepelt a Fenerbahce színeiben, hét gólt szerzett és négy gól­passzt adott, csapatával az idén megnyerte a Török Kupát. Mint ismert, az Union Berlinben futballozik a jelenleg sérüléssel bajlódó, 24 esztendős, 22-szeres magyar válogatott Schäfer András.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!