Nyitókép: fradi.hu

 

Július 11-én, kedden a KÍ Klaksvík ellen kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében a Ferencváros. A zöld-fehérek már két nappal a mérkőzés előtt kiutaztak a Feröer-szigetekre, hétfőn pedig Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző megtartotta szokásos, mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a klaksvíki Djúpumyra Stadionban.

 

Holnap lesz az első hivatalos mérkőzésünk, ami egy Bajnokok Ligája-selejtező lesz, ehhez mindenképp megfelelő felkészülés kellett. Kedden megfelelő játékot kell nyújtanunk

 

kezdte Sztanyiszlav Csercseszov.

 

Két edzőtábor van mögöttünk, ezekben sok dolgot ki tudtunk próbálni, de kedden lesz az első hivatalos tétmeccsünk, meglátjuk, mit tudunk ezekből megvalósítani.

 

 hirdetes_300x300  

Az első újságírói kérdés arra vonatkozott, hogy a vezetőedző milyen Klaksvík-meccseket nézett meg a felkészülés alatt.

 

Tudom, hogy játszottak nemzetközi meccsen is, de csak a legutóbbiakat néztem meg, hiszen azok a találkozók már régen voltak. Azokon lehettek sérültek és eltiltottak is, minket pedig az érdekel, hogy most milyen stílusban játszik a csapat.

 

Ezt követően a nyári érkezőkre vonatkozóan kérdezték azt, hogy miként látja az ő helyzetüket, illetve ki az, aki kezdőként kaphat lehetőséget a párharc első felvonásán.

 

Az új játékosok megfelelően beilleszkedtek, voltak, akik gólokat is szereztek a felkészülési mérkőzések alatt. Az, hogy ki lesz ott a kezdőben az attól is függ, hogy ki, hogyan fog szerepelni az edzésen.

 

Mint ismert, Klaksvíkban műfüvön fog játszani a csapat, ezért az újságírók arra is kíváncsiak voltak, hogy a Népligetben készültek-e erre.

 

Budapesten nem készültünk műfüvön, hiszen az ottani pálya teljesen más, mint az itteni. Egyébként játékosként jártam már itt. Jelenleg az időjárás teljesen normális, focihoz illő idő van

 

zárta a sajtótájékoztatót a vezetőedző.

 

fradi.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.