Nyitókép: mti

 

Akik látták a Fradi-KÍ mérkőzést ma este, inkább érezhették úgy, hogy rémálomba vagy horrorfilmbe csöppentek. A Fradi borzalmas mérkőzésen kapott ki feröeri ellenfelétől, melynek két mérkőzésen sem tudott gólt lőni.

 

A KÍ már a 8. percben megszerezte a vezetést egy 11-esből, majd a félidő végéig háromgólosra növelte előnyét. A Fradi a 65. percig még csak az ellenfél kapuját sem találta el, nemhogy egyenlíteni vagy fordítani tudjon. Összesen három kapura tartó lövést láthattunk több mint 90 perc alatt, ebből csak egy számított igazi helyzetnek. Ehelyett láttunk rengeteg pontatlan passzt, eladott labdát és lelketlen játékot.

 

A B-közép nagyjából 70 percnyi játék után rákezdett a „k*rva gyengére”, azonban feleslegesen, hiszen 11-ből csak 4 pályán lévő játékos értette, hogy mit is kiabálnak.

 

 hirdetes_300x300  

A megálmodott BL-menetelés helyett így a zöld-fehérek az Európa Konferencia-ligában folytatják jövő héten, kérdés, hogy addigra sikerül-e annyira összeszedniük magukat, hogy az elvileg náluknál jóval gyengébb ellenfél/ellenfelek ellen bármit is mutatni tudjanak.

 

Feröeri játékos a Fradi kiejtése után: Munka után járok edzésre, csodálatos esténk volt

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.