Nyitókép: fradi.hu

 

Hétfőn az UEFA közzétette az Európa-konferencialiga rájátszásának a csoportbeosztását, amely alapján négy csapatra szűkült a Ferencváros lehetséges ellenfeleinek száma abban az esetben, ha továbbjut a máltai Hamrun Spartanson ellen – írja a nemzetisport.hu.

 

A Ferencváros a harmadik selejtezőkörben a máltai Hamrun Spartans ellen játszik, ha pedig továbbjut, akkor négy csapat közül kerül ki az ellenfele a csoportkörbe jutásért – ezek az együttesek jelenleg az Európa-liga selejtezőjében szerepelnek.

 

A bajnoki ág csoportjainak beosztása után kiderült, hogy a Zalgiris–Häcken, vagy a Sheriff Tiraspol–BATE Boriszov párharc vesztesével kell megvívnia a zöld-fehéreknek. A sorsolást hétfőn, 14 órakor tartják a svájci Nyonban. 

 

 hirdetes_300x300  

Amennyiben a BATE-t kapja az FTC, akkor a párharc mindkét mérkőzését Magyarországon játssza, mivel a fehérorosz csapat itt lép pályára a hazai találkozóin.

 

A nem bajnoki ág csoportbeosztását is közzétette az UEFA. Ebben a Debrecen a negyedik, a Sepsi OSK az első, míg az NK Osijek a harmadik csoportba került.

 

A Loki, amennyiben legyőzi a Rapid Wient öt csapat közül kap ellenfelet: négy El-párharc-győztes plusz az olasz Fiorentina. Az a Fiorentina, amellyel a DVSC egy csoportban szerepelt a Bajnokok Ligája 2009–2010-es idényében.

 

A Sepsi akár az Eintracht Frankfurtot, míg az Eszék az angol Aston Villát is kaphatja.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!