Nyitókép forrása: eto.hu

 

Az eddig hibátlan mérleggel éllovas ETO FC Győr 3-2-es vereséget szenvedett Balmazújvárosban a Nyíregyháza vendégeként a labdarúgó NB II ötödik fordulójában, szombaton, így már nincs százszázalékos együttes a másodosztályban.

 

Mint ismert, a Világi Oszkár érdekeltségébe tartozó ETO-t a nyáron jócskán megerősítették külföldi játékosokkal. A DAC tulajdonosa nem is titkolja, hogy mindenképpen szeretne a szezon végén feljutást ünnepelni Győrben, ennek érdekében kész volt feláldozni több száz millió forint állami támogatást is.

 

Az ETO jól rajtolt az NB II-ben. Első négy mérkőzését magabiztosan megnyerte, az ötödik fordulóban azonban Nyíregyháza ellen 3:2-es vereséget szenvedett. Az ETO gólszerzői: Riquelme (66’), Skvarka (79’).

 

 hirdetes_300x300  

Edzői értékelés:

 

Antonio Munoz:

 

Ma rosszul kezdtünk, az első percben kaptunk egy gólt a mi hibánkból. Nehéz az elejétől kezdve egygólos hátrányban játszani, ráadásul az első félidőben nem találtunk a kapuba.A második játékrészbenben jól reagáltunk, és döntetlenre hoztuk a meccset, de sajnos gyorsan kaptunk egy gólt. Ezután sok esélyünk volt a döntetlenre, és kétszer a keresztlécet találtuk el. Tovább kell dolgoznunk, hogy jövő héten ismét győzni tudjunk. Köszönöm minden szurkolónak, aki eljött a mérkőzésre.

 

MTI, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!