Nyitókép: Martin Baumann Forrás: TASR

 

Nagy port kavart az utóbbi napokban, hogy a DAC először elküldte/hagyta elmenni Kalmár Zsoltot, majd eladta a tavalyi évben legtöbb gólt szerző Nikola Krstovičot is. A dunaszerdahelyi szurkolókban joggal merül fel a kérdés, hogy ki fogja rúgni majd a gólokat, ha megválnak a jó képességű játékosoktól.

 

A DAC vasárnap a ViOn Aranyosmarót vendégeként lép pályára a Niké Liga negyedik fordulójában. Az első három mérkőzésén 5 pontot szerző DAC Kaša és Urblík játékára sérülés miatt még nem számíthat, valamint Brunetti pályára lépése is kérdéses.

 

Adrian Guľa vezetőedző a találkozót megelőzően a DAC honlapjának nyilatkozva elmondta, bízik benne, hogy jól felkészültek, és tudnak majd építeni a Rózsahegyen a második félidőben mutatott játékukra.

 

 hirdetes_300x300  

„Hatékonyabbnak kell lennünk, olyannak, mint az eddigi egyetlen hazai bajnoki meccsünkön. A csapatnak megvan a tudása ahhoz, hogy eredményesebb legyen, és jó teljesítményt nyújtva elhozza Aranyosmarótról a három pontot. Természetesen tiszteljük az ellenfelet. Élvonalbeli csapatról van szó, amely jó játékerőt képvisel”

 

fejtette ki az edző, aki Krstovič távozásáról is szót ejtett.

 

„Nikola távozása még nagyon friss, meg kell szoknunk ezt a helyzetet. Tudjuk, hogy nagy kihívás előtt állunk, hiszen egy tavaly 18 gólt szerző játékos ment el tőlünk, akinek pótlását csapatszinten kell megoldani. A célunk és a filozófiánk az, hogy hozzá hasonló játékosokat neveljünk ki. Hiszem, hogy jó úton járunk, és ezt már a vasárnapi meccsen be is bizonyítjuk. A hangulat az öltözőben jó, minden erőnkkel a mérkőzésre összpontosítunk. A fiúk tudják, miért játszunk: a három pontért, a jó teljesítményért, az egyéni- és a csapatteljesítmény növeléséért”

 

fogalmazott Guľa.

 

Új csapata már bejelentette: A DAC eladta Krstovičot

 

A 20:30-kor kezdődő találkozót a Dajto televízió és a voyo.markiza.sk internetes televízió közvetíti élőben.

 

Kalmár Zsolt a DAC szurkolóinak: Mi még találkozunk! – Így búcsúztatták a kapitányt! (Képek, videók)

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!