Nyitókép: pravda.sk

 

A Niké Liga hétvégi 10. fordulója az utolsó a szezon második válogatott szünete előtt. Egy hét elteltével ismét a MOL Arénában lép pályára a DAC, ahol a csapat elsődleges célja a múlt vasárnapi vereség feledtetése lesz – közölte mérkőzés előtti felvezetőjében a DAC.

 

„Tisztában vagyunk vele, hogy egy kemény ellenfél vár ránk, amely jó szervezettséggel rendelkezik. Már hosszabb ideje együtt van a csapat magja és minőségi futballt produkálnak. A Zólyombrézó a labdával és anélkül is aktív. Tudjuk, hogy az egész kilencven perc során a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtanunk, nem úgy, mint a Nagyszombat elleni legutóbbi rangadón, ahol csak az első félidőben játszottunk jól. Ez nem mindig elég a minőségi ellenfelekkel szemben.”

 

fogalmazott Adrián Guľa vezetőedző, majd azzal folytatta, hogy maximális teljesítményt kell nyújtaniuk.

 

„Maximális teljesítményt kell nyújtanunk, szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat. Mindegyikünk győzni akar és bízom benne, hogy közös erővel három pontot szerzünk. Az ellenfelet annak ellenére is sokan lebecsülik, hogy már a legutóbbi idényben is jól futballoztak. A statisztikai mutatók alapján is elmondható, hogy egy stabil teljesítményű együttesről van szó. Ezért bízom abban, hogy komoly motivációként tekintünk a legyőzésükre. A befejező fázisban produktívabbnak és higgadtabbnak kell lennünk, a védelemben pedig még szorgalmasabbnak, összetartóbbnak és stabilabbnak. A pontrúgásoknál precizitás szükséges és ki kell használnunk az ellenfél által üresen hagyott területeket, mivel a játékstílusuk komoly kockázatot rejt magában”

 

 hirdetes_810x300  

– állapította meg Adrian Guľa vezetőedző.

 

A hiányzó játékosok körüli szituáció stabilizálódott, ám egy hete Aleš Čermák már negyedóra után kénytelen volt cserét kérni.

 

„Az egyik párharcot követően a hasizmával akadt gond. Bár javult az állapota, csak az utolsó órákban dől el, hogy teljesen felkészült lesz-e pályára lépni. Csak olyan futballisták játszhatnak, akik százszázalékosan egészségesek. Zoran Záhradník sérülése kiújult, így ő sem bevethető, míg Urblík Norbert artroszkópiás beavatkozáson esett át a térdében. A többi labdarúgó a rendelkezésemre áll. Érzem, hogy tudják, mi a tét, hogy a szezon milyen fázisában vagyunk és hogy milyen a helyzetünk. Remélhetőleg  győzni akarást és sikeréhséget látunk majd rajtuk. Otthon akarjuk tartani a három pontot”

 

kívánta a sárga-kékek mestere.

 

A találkozót élőben közvetíti a Dajto televízió és a voyo.markiza.sk internetes televízió is.

 

A mérkőzés 17:30-kor kezdődik, játékvezetők: Kružliak – Straka, Vitko.

 

dac1904.sk, körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!