Nyitókép: sport.sk

 

Kevesebb mint 5200 néző előtt fogadta vasárnap kora este Zólyombrézó csapatát a DAC a Mol Arénában. Érthető a szurkolók számának csökkenése, a tabella 7. helye ugyanis csalódást keltő a sárga-kékek szemében.

 

Mindkét oldalon voltak ígéretes helyzetek, az első igazán gólközeli helyzetig azonban a félidő közepéig kellett várni – Csinger Márk a gólvonalról mentett.

 

Egy kavarodás után előbb Alex Pinto a felső lécet találta telibe, majd nemsokára ismét a vendégkapu elé került a labda és Zseljko Gavrics közelről megszerezte a hazaiaknak a vezetést.

 

 hirdetes_810x300  

A második játékrészben aztán előbb Assinor Osiel lőtt mellé, majd Matej Trusa használta ki a vendégvédelem megingást és már kettővel vezetett a DAC. Az utolsó negyedóra elején Konrad Gruszkowski már háromgólos előnyt biztosított be a hazaiaknak.

 

Ennek ellenére nagyon izgalmas voltak az utolsó percek. Előbb Ridwan Sanusi szépségdíjas góllal szépített, majd egy VAR-ozás után Roman Galcík büntetőből 3-2-re módosította a végeredményt.

 

DAC–Podbrezová 3–2 (1–0)
Dunaszerdahely, 
MOL Aréna, 5184 néző. V: Ivan Kruzliak
DAC: 
Popovics – Alex Pinto, Kasa, Csinger, Andzouana (Alex Mendez, a szünetben) – Kácer, Dimun, Ramadan (Herc, 74.) – Trusa (Gruszkowski, 67.), Gouré (Riszvanisz, 90.), Gavics (B. Barisic, 90.). Vezetőedző: Adrián Gula
Zólyombrézó: Ludha – Oravez, Gresák (Sanusi, 58.), Bartos – Kovácik, Paraj, Bajo (Spyrka, 58.), Bakala (Datko, 72.), Blahut – Kabongo (Okunola, 72.) – Assinor (Galcík, 58.). Vezetőedző: Román Skuhravy
Gólszerző: Gavrics (42.), Trusa (52.), Gruszkowski (75.), ill. Sanusi (82.), Galcík (89. – 11-esből)

 

nemzetisport.hu, körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Zólyombrézó

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!