Nyitókép: mlsz.hu

 

Nehéz helyzetbe került Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mert Kalmár Zsolt (Fehérvár FC) másfél héten belül már a negyedik olyan labdarúgó a válogatott legutóbbi keretéből, aki kisebb-nagyobb sérülést szed össze. Kalmár a szombati, DVTK ellen 4–0-ra megnyert NB I-es bajnokin nem lépett pályára, sőt a keretbe sem került be. Sajtóhírek szerint térdproblémák hátráltatták a 28 éves középpályást, de nem ő az egyetlen, aki sérüléssel küzd.

 

Callum Styles eltiltás miatt nem játszott most hétvégén klubcsapatában, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley-ban; azonban a hétközi fordulóban, miután gólt szerzett a Shrewsbury Town ellen, szünetben kisebb sérülés miatt kellett lecserélni őt is, jegyzi meg az Index.

 

További sérültek a válogatottból: Willi OrbánFiola AttilaVarga Barnabás és Sallai Roland.

 

 hirdetes_810x300  

A magyar válogatott még két selejtezőt vív ebben az évben. November 16-án, csütörtökön este Bulgáriában lép pályára – három nappal később, vasárnap Montenegrót fogadja a Puskás Arénában. Mint az köztudott, Magyarországnak egy pontot kell már csak szereznie ahhoz, hogy egyenes ágon kijusson a jövő évi, Németországban rendezett Európa-bajnokságra.

 

mandiner.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.