Nyitókép: hckosice.sk

 

A szombat esti baleset szemtanúi szerint öngyilkos lett a korábbi extraligás hokikapus, a kassai szlovák bajnok és a szlovák utánpótlás-válogatottak kapusedzője, Marko Milý (54).

 

„20 óra 55 perctől szünetelt a forgalom a Somosújfalu (Drienovská Nová Ves)–Eperjes szakaszon, amelyet 22 óra 22 perckor állítottak ismét helyre” – tájékoztatott Ria Feik Achbergerová, a Szlovák Állami Vasutak szóvivője.

 

A mozdonyvezető, akinek az alkoholszondája negatív lett, rádudált a hokisra, de Milý nem reagált. „Csak bedugaszolta a fülét” – mondták a szemtanúk.

 hirdetes_300x300  

 

Milý kassai mezben kezdte pályafutását az 1990/91-es szezonban a szövetségi ligában. A különálló szlovák extraligában Eperjes, Igló és Kassa számára fogta a korongokat. Az 1998/99-es szezonban a VSŽ kapustriójában Michal Košíkkal és Miroslav Šimonovičcsal segítette az „acélosokat” a szlovák bajnoki cím megszerzéséhez.

 

Játékosi pályafutása befejezése után a kapusok kiképzésének szentelte magát. A kezei közül került ki például Marcel Melicherčík, Dominik Riečický, Stanislav Škorvánek és Andrej Košarišťan. Legutóbb kapusedzői posztot töltött be Ivan Feneš edzőcsapatában és Kassán is.

 

 

Pravda.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.