Nyitókép: dac1904.sk

 

Kedden kora délután Igló otthonában lép pályára a DAC a Slovnaft Cup nyolcaddöntőjében. A találkozó, melyet a Joj Šport is közvetít, 13:00-kor kezdődik.

 

A DAC a negyedosztálybeli Bős, a VI. ligában szereplő TJ Felsőszeli és a III. ligában érdekelt Szinna legyőzésével került a legjobb 16 közé a kupasorozatban.

 

A II. ligában sereghajtó Igló akár könnyű ellenfél is lehet a sárga-kékek számára, azonban lepődtünk már meg, így nem érdemes könnyelműen venni a mai találkozót sem.

 

 hirdetes_300x300  

„Egyértelműen a továbbjutás a cél, mindegyik versenysorozatnak maximális komolysággal vágunk neki. Holnap is mindent beleadunk, mert egy kupameccs vár ránk, ahol nem szabad az ellenfél kilétével foglalkoznunk. Egy mérkőzésen dől el a továbbjutás sorsa, így nincs lehetőség a javításra. Abszolút kulcskérdés számunkra a lehető legjobb teljesítmény”

 

jelentette ki a találkozó előtt Adrian Guľa vezetőedző, aki a játékosai egészségügyi állapotáról is nyilatkozott.

 

„Risvanis a betegsége után már edzett. Ramadan továbbra sem bevethető, ráadásul Maťo Trusa sem teljesen egészségesen lépett pályára Kassán. Fontos lesz, hogy mindenki a lehető leghamarabb felépüljön, ugyanis holnap erősek, összetartóak és győztesek akarunk lenni.”

 

A Slovnaft Cup versenykiírása alapján egészen a negyeddöntőkig egy mérkőzésen dől el a továbbjutó kiléte. Döntetlen eredmény esetén nincs hosszabbítás, rögtön tizenegyespárbaj következik.

 

A negyeddöntőben az ötödik forduló nyolc továbbjutója találkozik. A negyeddöntők hivatalos játéknapja 2024. február 28-a, szerda.

 

A találkozót a Joj Šport és a Niké TV is élőben közvetíti.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Slovnaft Cup

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!