Nyitókép forrása: Szófia, 2023. november 16. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária – Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt

 

Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatottságról tárgyalt Dárdai Mártonnal, a másodosztályú Hertha BSC labdarúgójával, számolt be róla a Bild című német napilap.

 

A cikk szerint a szakvezető a helyszínen tekintette meg a berliniek legutóbbi bajnoki mérkőzését, amelyet 5-1-re megnyertek az SV Elversberg ellen. Ezután beszélt a német U21-es válogatott alapemberével, Dárdai Pál vezetőedző középső fiával, és elmondta neki: szeretné, ha a magyar felnőtt válogatottban szerepelne.

 

A védekező középpályásként és középhátvádként is bevethető Dárdai Márton a Hertha egyik legjobbja ebben a szezonban, eddig mind a 15 meccsen játszott, kilenc alkalommal végig a pályán volt. Novemberben a Kickernek úgy nyilatkozott, még nem döntötte el, hogy magyar vagy német válogatott lesz-e.

 

 hirdetes_300x300  

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!