Nyitókép: police.hu

 

Megakadályozta a rendőrség, hogy magyar és külföldi szurkolói csoportok összecsapjanak a csütörtöki Európa Konferencia Liga labdarúgó-mérkőzés előtt – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

 

Azt írták, hogy a rendőrök szerdán este a VII. és VIII. kerületben gyülekező magyar és külföldi szurkolói csoportokat igazoltattak, mivel többen közülük maszkot viseltek, és különböző ütőszerszámokat is láttak náluk.

 

 hirdetes_810x300  

A rendőrök késeket, fémrudakat, szerszámnyeleket és pirotechnikai eszközöket foglaltak le tőlük – tették hozzá.

 

Két magyar és egy olasz állampolgárságú férfit előállítottak, ellenük a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt indult eljárás – áll a közleményben.

 

„Tegnap elmaradt a buli. Az antifa olaszok és a dózsások kontra Ferencváros. Nem panaszkodunk, hogy a másik oldalon eszközök lettek volna, de ezek után a dózsások se lepődjenek meg, ha mi ilyenekkel, vagy még erősebbel kopogtatunk majd náluk. 😉 Ma figyeljen oda mindenki, a hazai antifák (dózsa+vasas) erősnek érzik magukat, és az olasz elvtársaik, a Fiorentina mellett érkeznek. Ferencváros mindenek felett!”

 

– írja ezzel kapcsolatban a FradiMob.

 

A Ferencváros – Fiorentina EKL mérkőzés ma 18.45 órakor kezdődik Budapesten, a Groupama Arénában.

 

Körkép.sk, MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!