Nyitókép: mtva

 

2023 rendkívüli év volt a sportszerető magyar szurkolók számára. Olyan sporttörténelmi események szemtanúi lehettek, mint a budapesti atlétikai világbajnokság, a magyar labdarúgó-válogatott Eb-kvalifikációja, vagy a férfi vízilabda-válogatott világbajnok címe. Az év utolsó hetében is kiemelt közvetítésekkel, saját gyártású filmekkel és sportműsorokkal készül az ország legnézettebb sportcsatornája. Hétfőtől vasárnapig minden este kiemelkedő alkotásokkal várja nézőit az M4 Sport csatorna.

 

Hétfő: az atlétikai világbajnokság életre szóló pillanatai

 

December 25-én sem maradnak sporttartalom nélkül a szurkolók. 17:45-től egy saját gyártású filmmel készül a csatorna minden idők legnagyobb hazai sporteseményéről, A királynő reneszánsza – Történetek a budapesti atlétikai világbajnokságról címmel. A kétórás filmmel újra élhetik a vb összes fantasztikus pillanatát. 20 órától az első elődöntővel debütál az M4 Sport új sportvetélkedője, a SzuperPáros a bajnokok bajnokaival: Babos Tímeával, Kulifai TamássalDecsi Tamással.

 

 hirdetes_300x300  

Kedd: a SzuperPáros második elődöntője

 

Karácsony második napján 20 órától hat új vegyes párossal folytatódnak a SzuperPáros küzdelmei. A második elődöntőben Kozák Luca, Késely Ajna, Szűcs Luca, Vigvári Vince és Vendel is harcba szállnak egymással. A sportvetélkedő után 21:30-tól Iskolatus címmel a magyar vívás fantasztikus évét összefoglaló filmmel tölthetik az estét a csatorna nézői.

 

Szerda: minisorozat a magyar labdarúgó-válogatottról és film a férfi vízilabdázókról

 

December 27-én három unikális tartalommal készül az M4 Sport18:45-től A pillanat urai – A férfi vízilabda-válogatott a világ tetején című saját gyártású filmjét mutatja be a csatorna, a fantasztikus aranyéremmel záró világbajnokságot. 20 órától a SzuperPáros harmadik elődöntőjében Csipes Tamarának, Márton Annának, Szatmári Andrásnak és Planéta Szimonettának is szurkolhatnak a nézők. 21:30-tól a magyar labdarúgó-válogatottról készült minisorozat első része az Eb-től Eb-ig: Elvek című film lesz látható a csatornán.

 

Csütörtök: hangolódás az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálára

 

Délelőtt 11 órakor élő sajtótájékoztató keretin belül jelenti be az M4 Sport a 2023-as Az Év Sportolója Gála jelöltjeit. Ezt követően este 20 órától a SzuperPáros utolsó, negyedik elődöntőjét közvetíti a csatorna és 21:30-tól jön az Eb-től az Eb-ig minisorozat második része, A jel címmel.

 

Péntek: döntő a bajnokok bajnokaival

 

December 29-én kiderül, hogy melyik páros lesz 2023 SzuperPárosa: 19 órakor kezdődik a döntő közvetítése az M4 Sporton és az adást követően 21:15-től Három szó címmel látható az Eb-től Eb-ig minisorozat utolsó, harmadik része.

 

Szombat: az év legfontosabb sporteseményei egy műsorban

 

December 30-án, 14 órától Férfi kézilabda-vb 2023: A magyarok útja címmel élhetik újra az olimpiai kvalifikációt szerző férfi kézilabda-válogatott vb szereplését. 20 órától Sport 2023 című műsorában az M4 Sport összefoglalja az év legfontosabb sporteseményeit. A csatorna hagyományos évzáró műsorában most is rengeteg felejthetetlen pillanatot láthatnak újra a nézők.

 

Vasárnap: Forma–1-el zárja az évet az M4 Sport

 

Az év utolsó napján 15 órától a sportcsatorna a Forma–1 2023 – A dominancia éve című stúdióműsorával búcsúztatja az idei szezont. A hagyományos évzáró műsorban Petrovics-Mérei Andrea, Wéber Gábor, Ujvári Máté, Michelisz Norbert, Kiss Norbert, Nagy Dániel és Szeleczky Ádám foglalják össze a legfontosabb pillanatokat és valamennyi futamot.

 

MTVA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!