Nyitókép: rangado.hu

 

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség kérésére az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elküldte a jegyigénylésre vonatkozó adatokat.

 

„Az MLSZ kérésére az UEFA elküldte a csoportmeccsekkel kapcsolatos jegyinformációkat. Óriási volt a magyar érdeklődés: a kölni magyar meccsre több mint 400 000, a stuttgarti magyar meccsek mindegyikére több mint 500 000 jegyigénylés érkezett hazánkból” – írta az MLSZ hivatalos Twitter-oldalán.

 

Az UEFA csütörtökön értesítette ki a magyar szurkolókat igénylésük sikerességéről. A európai szövetség korábban már elárulta, hogy Magyarországról érkezett az egyik legtöbb jegyigénylés a júniusi Európa-bajnokságra, Albánia, Törökország, Anglia és Horvátország mellett.

 hirdetes_300x300  

 

A kölni stadion befogadóképessége 43 ezer fő, míg a stuttgartié 51 ezer, viszont az érintett válogatottak drukkerei „csak” 10-10 ezer jegyet kaptak a találkozókra, a fennmaradó belépőkre pedig szerte a világból bárki – akár Magyarországról is – pályázhatott. Az UEFA rendszerében a nyerteseknek január 31-ig van lehetőségük arra, hogy kifizessék belépőiket, és ha ezt nem teszik meg, akkor ezek a jegyek felszabadulnak, márciusban pedig újabb sorsolás dönt majd a gazdáikról.

 

Kisorsolta az UEFA a szurkolói jegyeket a labdarúgó Eb-re

 

Aki szerzett jegyet, de mégse tud ott lenni az Eb-n, az UEFA Resale marketen értékesítheti tovább, ez márciusban indul. Felhívják a figyelmet, kizárólag a hivatalos oldalon vegyen minden szurkoló jegyet, a potenciális csalások elkerülése végett. A jegytulajdonosoknak olcsóbb tömegközlekedési lehetőségek is járnak, mint például a 36 órás bérlet, amellyel az adott régión belül lehet utazni. További információkról itt olvashat.

 

A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságot június 14. és július 14. között rendezik. Marco Rossi együttese először június 15-én Svájc ellen lép pályára Kölnben, majd négy nappal később a házigazda németekkel, június 23-án pedig Skóciával játszik egyformán Stuttgartban.

 

m4sport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!