Nyitókép: fehervarfc.hu

 

Mint arról korábban a Körképen is beszámoltunk, saját kérésére szerződést bontott Sigér Dáviddal a Ferencváros. A magyar válogatott középpályás azért kérte szeződése idő előtti felbontását, mert nem kapott elég játéklehetőséget a bajnokcsapatnál. A játékos így szabadon igazolhatóként válthatott klubott, hétfőn pedig már be is jelentette őt a Fehérvár FC.

 

A Vidi közleményében kiemelte, hogy Sigér klubcsapatával és a magyar válogatottal is komoly nemzetközi tapasztalatokra tett szert.

 

“A megbeszélések során nagyon jó érzés volt, hogy szívesen látnának Fehérváron. Amikor vendégként itt jártam, mindig jó benyomásokat tett rám a környezet. Örülök, hogy egy nagy presztízsű, erős klubnál folytatom, amely korábban itthon és nemzetközi szinten is szép sikereket ért el, bízom benne, hogy nekem is hasonló eredményekben lesz szerepem ebben az új érában. Emlékszem, játszottam még a régi stadionban is, Mezőkövesd játékosként, úgy jöttünk Fehérvárra, hogy bekkeljük ki a 0-0-át – majdnem sikerült (nevet – szerk.). Azóta rengeteg minden történt. Nagyon örülök, hogy megérkeztem az NB I-be, átigazolhattam a Balmazújvárosból a Ferencvárosba, jöttek a nemzetközi mérkőzések, a válogatott meghívók – nagyon szép pillanatokra tudok visszaemlékezni. Viszont nem szeretnék itt megállni! Rengeteg energiát érzek magamban, képes vagyok megvalósítani további nagy célokat egy olyan csapatban, ahol ugyanarra vágynak, mint én”

 

mondta Sigér Dávid a szerződés aláírása után.

 hirdetes_300x300  

 

Körkép.sk, fehervarfc.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!