Nyitókép: csakfoci.hu

 

Akik az új Szurkolói Klub rendszerében az idei évtől rendszeres mérkőzésre járással elkezdik a pontok gyűjtését, azok a jövőben előnyt élveznek majd a jegyvásárláskor, valamint további kedvezményekben is részesülnek. Az új klubban – személyre szóló regisztrációt követően – minden szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható – közölte hivatalos oldalán a Magyar Labdarúgó-szövetség.

 

Az MLSZ elnöksége hétfőn elfogadta a 2024-2025-ös versenykiírásokat, illetve a férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságok és kupák versenynaptárát. Ezekben lényegi eltérés nem található a korábbi évekhez képest.

 

Az MLSZ kiemelte, hogy az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az érdeklődés a magyar férfi A-válogatott szereplése iránt, emellett a 2016-os Európa-bajnokság óta érezhetően átalakult a szurkolói kultúra, a mérkőzésre járás gyakorlata is.

 

 hirdetes_810x300  

Lényegesen többen vásárolnának jegyet a válogatott egy-egy összecsapására, mint amennyi rendelkezésre áll. Ez a folyamat, továbbá a szurkolók visszajelzése ösztönözte az elnökséget az MLSZ Szurkolói Klub megújítására.

 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jövőben egyetlen új regisztrációt követően, egy helyen mindent elérnek a felhasználók a magyar válogatottakkal kapcsolatban, és ezzel egy időben új szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A rendszer a stadionba lépéskor jutalmazni tudja majd a szurkolói elkötelezettséget: a rendszeres válogatott mérkőzésre járást.

 

A megújuló SzK egyik legfontosabb eszköze az új mobilalkalmazás, mely az indulástól nyilvántartja a hűségpontokat, a szurkolói aktivitás és elkötelezettség alapján (pl.: részvétel játékokban, szavazásokon, webshop-vásárlások stb.), továbbá új szolgáltatásokat tesz elérhetővé (ingyenes névátírás, nyereményjáték, hírlevél stb.). Emellett a szövetség támogatói körének jóvoltából a klubtagság kölcsönös előnyökkel szolgál majd az érintett hűségprogramokban is részt vevő szurkolók számára.

 

Köszönhetően az elnökség mai jóváhagyó döntésének, az új rendszer már a közelgő, első idei jegyértékesítés előtt elindul, és az elkötelezett szurkolók az egész esztendő folyamán gyűjthetik a pontokat annak érdekében, hogy a jövőben előnyt élvezzenek az MLSZ legnépszerűbb szolgáltatásainak igénybevételekor (pl.: a válogatott jegyek/bérletek vásárlásakor).

 

A klub működésével kapcsolatos részletes információkat a szövetség a jegyek értékesítése előtt, a közeljövőben közzéteszi.

 

Az elnökség szintén elfogadta a nyári, németországi labdarúgó-Európa-bajnokság szakmai felkészülési programját.

 

mlsz.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!