Nyitókép: fradi.hu

 

Csütörtök este az Olympiakosz vendégeként lép pályára az UEFA Európa Konferencia Liga rájátszásában a Ferencváros labdarúgó csapata. A találkozó előtt a zöld-fehérek védője, Cristian Ramírez, és vezetőedzője, Dejan Sztankovics állt a sajtó rendelkezésére.

 

Nagyon örülünk, hogy itt lehetünk. Biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzést fogunk játszani. Mindkét csapat rendkívül motivált, hiszen nem gyakran adatik meg, hogy ilyen magas színvonalú találkozón léphessünk pályára. Az ellenfelünket az új edző motiválhatja, de nekünk száz százaléknál is többet kell nyújtanunk, egy családként kell küzdenünk a pályán. Minden egyes játékos mindent megtesz a klubért, a döntőig szeretnénk menetelni. Ez azonban egy hosszú út, és lépésről lépésre kell terveznünk. Az első feladat a holnapi. Azt nem tudom megmondani, hogy mi fog történni, de megígérhetem, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért

 

mondta Cristian Ramírez.

 

Az ecuadori védő után a vezetőedző, Dejan Sztankovics válaszolt az újságírók kérdéseire.

 hirdetes_300x300  

 

Nehéz úgy felkészülni, hogy az ellenfél nemrégiben edzőt váltott, de Mendilibar csak papíron új, ő már edző volt, amikor én az első felnőtt meccsemet játszottam – kezdte Dejan Sztankovics. – Elsősorban a játékosaikra készültünk, hiszen a felállást nem ismerjük. Rendkívül erős, gyors csapatról van szó, de ahogy Cristian is elmondta, készen állunk. Koncentráltan és rendezetten kell játszanunk, akkor nem lehet probléma. Az ellenfél két és fél hónapig szurkolók nélkül játszott, nyilván nagyon várják a holnap estét, de minket is motivál a várható atmoszféra. Tiszteljük az ellenfelet, de tudjuk, hogy képesek vagyunk a sikerre

 

tette hozzá Dejan Sztankovics.

 

Dejan Sztankovics együttese veretlenül, a második helyen jutott tovább csoportjából az UEFA Európa Konferencia Liga-nyolcaddöntőért zajló rájátszásba, ahol csütörtökön este 18:45-től (helyi idő szerint 19:45-től) lép pályára a görög rekordbajnok Olympiakosz otthonában.

 

A Körkép.sk a helyszínen élőben követi a mérkőzés alakulást, valamint a szurkolók gyülekezőjét és vonulását a találkozó előtt. A mérkőzést érintő legfrissebb hírekért, fotókért, videókért kövessék Facebook-oldalunkat!

 

fradi.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!