Nyitókép: fehervarfc.hu

 

Kalmár Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC válogatott játékosa szerint a hosszú távú karrierje szempontjából jól döntött, hogy ismét megoperáltatta a térdét.

 

A Fehérvár FC válogatott labdarúgója a klub honlapján adott interjút. Ebben Kalmár elmondta, hogy bár a Kecskemét elleni meccsen szerzett sérülését sikeresen megműtötték, mégis újabb beavatkozás mellett döntött, ezúttal a térde miatt.

 

Októberben, a szerbek elleni válogatott mérkőzésen ráestek a térdemre, ami miatt néhány bajnokit ki kellett hagyom. Ezt követően visszatértem, de éreztem, hogy valami nincs rendben, valami nem olyan, mint előtte. Azt éreztem, hogy ha visszatérek a közelítősérülésem után, nem fogok tudni 100%-os teljesítményt nyújtani a térdem miatt, ugyanis éreztem benne a fájdalmat. Az újabb műtét jól sikerült, és most abban bízom, hogy nyártól újra fájdalommentesen tudok majd játszani és minél többet segíteni a csapatnak.

 

mondta Kalmár azzal, hogy a helyzetben a legfájóbb, hogy úgy néz ki, újra lemondhat az Eb-ről, amiért pedig sokat dolgozott.

 hirdetes_300x300  

 

Ezért volt ennyire nehéz meghoznom ezt a döntést a műtéttel kapcsolatban, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy mi lenne a helyes út. De ahogy az Instagram-oldalamon is leírtam a műtét után, nem tehettem meg sem magammal, sem a vidis és válogatottbeli csapattársaimmal szemben, hogy pályára lépek, miközben nem vagyok 100%-os állapotban. Még csak 29 éves leszek, hosszú évekre tervezek még a labdarúgásban, így a térdem épsége is nagyon fontos. A döntés nehéz és fájdalmas volt, de úgy gondolom, hogy a hosszútávú karrierem szempontjából mindenképp jó döntést hoztam, hiszen ha minden a tervek szerint alakul, fájdalommentesen tudom majd élvezni a játékot.

 

közölte Kalmár, aki két hét múlva már elkezdheti a gyógytornászi rehabilitációt, majd a térde terhelését is.

 

A célom az, hogy júniusra újra 100%-os állapotban legyek és elkezdhessem a csapattal a felkészülést.

 

mondta bizakodóan a játékos.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!