Nyitókép: fradi.hu

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros a Groupama Arénában is 1:0-ás vereséget szenvedett a görög Olimpiakosz csapatától az UEFA Európa Konferencia Ligában, így 2-0-s összesítéssel búcsúzott a sorozattól. A találkozó után a Fradi vezetőedzője, Dejan Sztankovics értékelt sajtótájékoztatón.

 

Amikor elveszítünk egy meccset, akkor azt gondoljuk, hogy semmi nem működött. Az ellenfél jobb volt nálunk, gratulálnunk kell nekik

 

kezdte Dejan Sztankovics.

 

Egy apró részlet is változást hozhatott volna, de ez nem történt meg. Kodro egy fontos, tehetséges játékos, nemrég érkezett hozzánk. Biztosan a segítségünkre lesz. Az európai utunk itt most véget ért. Van mit tanulnunk. A fő célunk innentől a bajnokság megnyerése lesz. Ma csendben maradunk, szomorkodunk, és aztán elemzünk. Tizenhárom meccs van még előttünk, javulnunk kell, hogy jobbak legyünk. Nem szeretnék azonban semmit eldobni az eddig felépítettekből. Javulnunk kell, ebbe kell az erőnket fektetni. Nagy volt az akarás a fiúkban, de amikor nagy az akarat, akkor hibák is becsúszhatnak.

 

 hirdetes_300x300  

közölte a vezetőedző.

 

Az újságírók arra voltak kíváncsiak, hogy ez az eredmény kihatással lehet-e a vasárnapi derbire.

 

Úgy működök, hogy ilyenkor magamba fordulok, szomorkodok, de másnap kétszer ilyen erős vagyok. A játékosaimnak is feltettem ezt a kérdést, hogy készen állnak-e játszani a vasárnapi derbin. Azt mondták, igen! Egy kiesés utáni csalódásból erősebben is ki lehet jönni, erőt adhat a derbire. Szívből köszönöm a szurkolók támogatását, hogy végig buzdítottak minket. Sajnálom, hogy nem tudtunk tüzet csiholni abból a szikrából, amit ők lobbantottak. Ígérem, hogy kárpótolni fogjuk őket!

 

zárta Sztankovics.

 

fradi.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!