Nyitókép: fradi.hu

 

Az első félóra komoly helyzet nélkül zajlott le, aztán Varga Barnabás villant kétszer, a folytatásban pedig már csak a gólkülönbség volt kérdéses.

 

A Ferencváros 5-0-ra nyert az Újpest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának vasárnapi zárótalálkozóján. A címvédő Varga Barnabás két góljával már a szünetben kétgólos előnyben volt, a folytatásban Loncar és Pesics is betalált.

 

Az első gólhelyzetre a 2. percig kellett várni, akkor két ferencvárosi védő, Ramírez és Cissé majdnem összehozta az újpesti vezetést. A folytatásban kiegyenlített küzdelem zajlott, de a kapuk nem igazán forogtak veszélyben.

 

 hirdetes_300x300  

Az első komolyabb helyzetre a 36. percig kellett várni, ezt azonban Varga Barnabás rögtön gólra váltotta. Hét perccel később pedig duplázott a válogatott támadó. A lila-fehérek kaput eltaláló lövés nélkül hozták le az első félidőt.

 

A második félidőre hármat is cserélt az Újpest, d ez sem sokat segített, egyértelmű volt a vendégek fölénye és a hajrában sora szerezték a gólokat, így végül ötgólos győzelmet arattak.

 

m4sport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!