Nyitókép: Sportrádió

 

A Sportrádió Hazafutás című műsorának volt a vendége Orosz Pál, a labdarúgó NB I-ben érdekelt Ferencvárosi TC vezérigazgatója, aki Szegő Tiborral beszélgetve értékelte az Olympiakosz elleni Ekl-párharcot, majd beszélt a bajnoki címért folyó küzdelemről is.

 

„Úgy gondolom, hogy mindenféleképpen teljesítettük a minimális célt, de persze jó lett volna egy olyan »trófeát« a kalap mellé tűzni, mint az Olympiakosz, de aki látta két mérkőzést, és reálisan nézte a dolgot, az láthatta, hogy az Olympiakosz most még jobb, mint a Fradi”

 

mondta a történtekkel kapcsolatban Orosz Pál, aki azt is kijelentette, hogy a görögök kettős győzelme nem volt meglepő.

 

„Szoktam mondani, hogy nem a pénz focizik, de a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb kijön az a különbség, amit a pénz feltételez. (…) Mendilibar fantasztikusan összerakta ezt a csapatot, számomra nagyon nagy edző.”

 

 hirdetes_300x300  

Az FTC vezérigazgatója ezután arról beszélt, hogy a zöld-fehéreknek alapkövetelmény a bajnoki cím elhódítása.

 

„Mi egy építkezési folyamatban vagyunk idestova tizenhárom éve. Nagyon messziről kezdtük, s most eljutottunk valahova. Nyilvánvaló, hogy nem mondjuk azt, hogy ez volt a végcél. Először is meg kell nyerni a bajnokságot, enélkül ugyanis nem beszélhetünk a Bajnokok Ligájáról és az Európa-ligáról”

 

mondta a klubvezető.

 

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!