Nyitókép: mti/Illyés Tibor

 

A Sportal szúrta ki a görög Gazzetta információját, amely szerint az Európai Labdarúgó-szövetség a Ferencvárost és az Olimpiakoszt is jelentős pénzbüntetéssel sújtotta az egymás elleni Konferencia-liga-párharc első felvonásán történtek miatt.

 

A Fradinak összesen 31 500 eurós (közel 12 és fél millió forintos) bírságot kell befizetnie az UEFA-nak a pireuszi stadionban történtek miatt. A Gazzetta szerint pirotechnikai eszközök használata (1750 euró), tárgyak bedobálása a pályára (9750 euró), provokatív üzenetek (15 ezer euró) és károkozás (5 ezer euró) miatt kell fizetnie a magyar bajnoknak.

 

A görög lap úgy tudja, az Olimpiakosz sem úszta meg olcsóbban, sőt… A görög rekordbajnoknak összesen 38 ezer euró (közel 15 millió forint) kell fizetnie az első mérkőzésen történtek miatt. Az okok között a lépcsők blokkolása (12 ezer euró), lézerhasználat (18 ezer euró) és illetéktelenek pályára lépése (8 ezer euró) szerepel.

 

 hirdetes_300x300  

Az UEFA és a klubok hivatalosan (egyelőre) nem erősítették meg a hírt.

 

A párharc mind a két felvonását az Olimpiakosz nyerte meg 1–0-ra, így a görögök kettős győzelemmel jutottak a legjobb 16 közé a Konferencia-ligában.

 

m4sport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!