Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno
A nagy rivális Eperjes ellen lépett pályára szombaton a Komáromi FC a MONACObet-Liga 19. fordulójában. A KFC-nek hétpontos előnye volt a második Eperjes előtt, így rendkívül fontos volt, hogy ne csak megőrizze, de növelni is tudja előnyét a Radványi-legénység.

 

Ez azonban ma nem sikerült. A házigazda eperjesiek már a 7. percben megszerezték a vezetést, és gyakorlatilag végig irányítani tudták a játékot. Bár a KFC-nek is mutatkozott néhány helyzete, nem tudott igazán nyomást gyakorolni az ellenfélre.

 

A második játékrész sem sikerült jobban az elsőnél: az Eperjes már a 47. percben kettőre növelte előnyét. Bár próbálkoztak a komáromiak nem sikerült áttörést elérniük.

 

forrás: facebook.com/KFC Komárno

 

 hirdetes_300x300  

Nem csoda, hogy Radványi Miklós vezetőedző nem volt elégedett a mérkőzés utáni értékelőjében. Mint fogalmazott, a mérkőzés kezdetén bekapott gól meghatározta az első félidőt, a második játékrész elején kapott pedig a második félidő kimenetelét.

 

Hangsúlyozta, hogy a rögzített helyzetből kapott gól az első félidőben egyértelműen személyi hiba eredménye, mivel szabadon hagyták az ellenfél játékosát. Radványi arról is szólt, hogy Jakub Sylvestr száz százalékos helyzetet hagyott ki, ami sokat változtathatott volna a játék képén.

 

forrás: sport.sk

 

A komáromiaknak ez volt a második vereségük a 2023/24-es bajnokságban. Ezzel négy pontra csökkent előnyük Eperjes előtt. A komáromiak legközelebb jövő héten, március 16-án 14:30-tól fogadják Maniga csapatát a vágsellyei stadionban.

 

forrás: KFC Komárno

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!