Nyitókép: dac1904.sk

 

Kerületi rangadóval kezdi a felsőházi rájátszást a DAC. A Saprtak-DAC összecsapás 17:30-kor kezdődik.

 

A múlt heti, Zsolna elleni döntetlennel sikerült bebiztosítania helyét a legjobb hat között a csallóközieknek. A rájátszásban 10 mérkőzést kell abszolválnia minden csapatnak, mindenki játszik mindenkivel egyszer otthon és egyszer idegenben.

 

„Nemrég a saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy egyáltalán nem könnyű Nagyszombatban futballozni. Bízom benne, hogy folytatjuk a fejlődést és hogy a játékosok mindent beleadnak. Egységes, energiával teli csapatot akarok látni, még jobb kiadásban, mint amit a Zsolna elleni második félidőben láthattuk. A legutóbbi hétvége első negyvenöt percét pedig szeretnénk végleg elfeledtetni”

 

állapította meg Xisco Muñoz vezetőedző, aki bár a legutóbbi nagyszombati összecsapás jegyzeteit is felhasználta a mérkőzésre való felkészülés során, de…

 hirdetes_300x300  

 

„Talán az egyik vagy másik gárda megpróbálja felhasználni a három héttel ezelőtti dolgokat, de teljesen más találkozóra számítok. A csapatok nagyon jól ismerik egymást. Sikeresen szeretnénk kezdeni a rájátszást, ezért fontos lesz, hogy a támadásban sokkal veszélyesebbek, ugyanakkor a védekezésben pedig figyelmesek legyünk. Ha megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt, ismét eredményesek lehetünk”

 

 tette hozzá a 43 éves szakvezető.

 

A találkozót élőben a következő csatornákon követheti figyelemmel:
– Dajto televízió
– https://voyo.markiza.sk/ internetes televízió

 


Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC niké liga spartak

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!