Nyitókép: m4sport.hu

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség bemutatta a válogatott új mezeit, amelyekben a nyári Európa-bajnokságon is játszani fognak Szoboszlai Dominikék. Az MLSZ videóján Schäfer András és Dárdai Márton próbálja ki az új szerelést egy grundon focizva. A hazai és idegenbeli mezeket hamarosan meg is lehet rendelni.

 

Az Adidas csütörtökön mutatta be a magyar mellett a német, a belga, a spanyol, az olasz, a skót és a walesi válogatott új mezeit.

 

A német vállalat tájékoztatása szerint a hazai mezt a nemzeti lobogó színei és a válogatott címerének mintái ihlették, míg az idegenbeli ruházat megtervezése ugyanezt az elvet követte, de a színösszeállítás és a végső grafika „a magyar nemzeti lobogót mozgásban ábrázolja, amely az áramlás érzetét kelti a fehér alapszínen”. A Magyarország felirat mindkettőn a hátsó nyakrészen található.

 

 hirdetes_300x300  

 

A magyar válogatott jövő pénteken Törökország, négy nappal később, március 26-án pedig Koszovó csapatát fogadja a Puskás Arénában. A magyarok júniusban további két felkészülési meccset játszanak, az Eb-n pedig június 15-én Svájccal, 19-én a házigazda németekkel, valamint 23-án a skótokkal találkoznak a csoportkörben.

 

 

m4sport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!