Nyitókép: tasr

 

Zólyombrézóval lett teljes a Slovnaft Cup elődöntője, miután a szerdai negyeddöntőben sokak nagy meglepetésére kiejtette a pozsonyi Slovant. Nem kicsit, nagyon.

 

A Slovan a 33. percben ugyan megszerezte a vezetést Barseghyan góljával, de a zólyombrézóiak három perccel később ki is egyenlítettek Faško találatával.

 

A második félidő végén aztán két perc alatt teljesen kiütötték a fővárosiakat: először Chyla szerzett gólt, majd Paraj tette fel az i-re a pontot. A 90. percben még az égszínkéket mezében játszó Rodrigues kiállítatta magát, de jobbat nem tudott már produkálni a Slovan.

 

 hirdetes_300x300  

Nem meglepő módon id. Vladimir Weiss nem volt elragadtatva az eredménytől. Miután egy falusi klub ejtette ki őket a kupából, még csak kamerák elé sem állt.

 

A Slovan utoljára a 2018/19-es idényben hiányzott a Slovanft Cup fináléjából. Emlékezhetünk, a DAC-ból a Slovanhoz igazoló Marin Ljubičič pályára léptetése miatt zárták ki őket, mivel ugyanabban a fordulóban korábban a DAC színeiben már játszott.

 

Azóta kétszer sikerült elhódítaniuk Kmotríkéknak a kupát – az utolsó két döntőben mindkétszer a Spartaktól kaptak ki.

 

Mindenesetre jól járt az, aki a mérkőzés előtt a Zólyombrézó győzelmére fogadott, ugyanis a fogadóirodák 9,85-ös szorzóval fizettek a a 3,5 ezres község csapatának győzelméért.

 

A legjobb négy közé a Spartak Nagyszombat, az MFK Rózsahegy, a Zólyombrézó és a harmadosztálybeli ŠK Odeva Lipany jutott be. Az elődöntő sorsolására ma 13 órakor kerül sor. A finálét május 1-jén Kassán rendezik.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.