Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno – K. Scholtz

 

Értékes pontokat veszített hazai pályán a Komáromi FC, miután gól nélküli döntetlent játszott Maniga csapatával. Ezzel – és a második Eperjes Zsolna elleni győzelmével – két pontosra csökkent előnye a tabellán a Tatran előtt.

 

A vágsellyei pályán játszó komáromi gárdának a múlt heti, Eperjes elleni vereség után gyakorlatilag létszükség lett volna a kieséshez közel álló Maniga gyors bedarálása, hogy négypontos előnyüket fenn tudják tartani a második helyen álló Tatran előtt. Az viszont nem segített, hogy a kaput a Spartak Trnava hálóőre védte, lévén, hogy Maniga a nagyszombatiak farmcsapata.

 

Radványi Miklós védencei aktívabbak voltak az első félidőben, helyzeteik is voltak, Vantruba, a vendégek kapusa azonban nem hagyta bevenni kapuját.

 

 hirdetes_300x300  

A második félidőt dupla cserével kezdte a KFC – Turčák és Kmeťo helyére Janjič és Bayemi érkezett. Utóbbi a 48. percben szépen tolta tovább Adayilo hosszú beadását Sylvestr felé, a támadó azonban a 16-oson belülről épp a kapufe mellé lőtt.

 

Kissé egysíkúvá vált a KFC játéka, hiányzott a szikra. A 66. percben Radványi Miklós Adayilo helyére Tóth Gábort küldte a pályára, majd a 75. percben Ganbold helyére Pastorek érkezett, érdemben azonban nem tudtak ők sem változtatni a játék képén.

 

A KFC ezzel nagyon értékes két pontott veszített el, miközben vasárnap Eperjes le tudta győzni azt a Zsolnát, akivel jövő héten épp a komáromiak találkoznak.

 

Komáromi FC – Dynamo Maniga

0:0

 

KFC Komárno: Dlubáč – Šmehyl, Špiriak, Šimko (C), Adayilo, Ožvolda, Németh, Ganbold, Kmeťo, Turčák, Sylvestr
Náhradníci: Bréda – Pastorek, Nagy, Adamec, Ovšonka, Janjič (45+1), Bayemi (45+1), Tóth G., Voleský
Tréner: Mikuláš Radványi

Dynamo Malženice: Vantruba – Rehák (C), Ujlaky, Krajčovič, Kurej, Karhan, Justh, Horvát, Benovič, Kotlár, Rapavý
Náhradníci: Vasiľ – Burke (45+1), Rusnák (33.), Šarmír, Slovák, Štefánik, De Azevedo
Tréner: Pavol Bartoš

*pirossal azok a játékosok, akik egyébként a Spartak Trnava játékosai

 

forrás: facebook.com/KFC Komárno

 

sport.sk

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!