Nyitókép: mlsz.hu

 

Marco Rossi szövetségi kapitány a törökök 1-0-s legyőzését követően kiemelte: voltak ugyan hiányosságaink a pályán, nem mindenki fogott ki jó napot, de nem érheti kritika egyik játékost sem.

 

A magyar válogatott sorozatban 13. mérkőzésén maradt veretlen, ráadásul egy kiváló erőkből álló török válogatottat sikerült legyőznie. Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a döntetlen talán jobban megfelelt volna a játék képének, de több jó teljesítményt is látott a pályán.

 

Az eredménnyel elégedettebb vagyok, mint a mai teljesítménnyel. Voltak jó pillanataink, de bizonyos helyzetekben túlságosan is szenvedtünk, kicsit hiányzott, hogy megfelelő döntést hozzunk az akcióink végén

 

mondta a mérkőzés után a szövetségi kapitány.

 hirdetes_300x300  

 

Elöl jobban is teljesíthettünk volna, a támadók ma nem fogtak ki igazán jó napot, a védekezésük sem volt tökéletes, de természetesen azért voltak jó dolgaink a pályán, az akarással nem volt gond, senkit sem érhet kritika a teljesítményéért. Kiegyenlített meccset játszottunk, őszintén szólva a döntetlen talán igazságosabb eredmény lett volna. Gulácsi Péter tökéletesen játszott, két topkapusunk van, ha a pálya minden pozíciójában hasonló lenne a helyzet, a világ tíz legjobb csapata között lehetnénk. Úgy látszik, a jövőben kő-papír-ollóznom kell, hogy kit tegyek be a kapuba. Örülök a jó teljesítményének, például Schäfer jó játékának, és gratulálok Dárdai Mártonnak is a bemutatkozásához, a következő mérkőzésen talán további újoncok is megkaphatják a lehetőséget a bemutatkozásra.

 

zárta Rossi

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!