Nyitókép: facebook.com/KFC Komárno

 

Magabiztos, 3:0-ás győzelmet aratott hétvégén a Komáromi FC a hetedik helyen álló Zsolna B csapata ellen. A Radványi-legénység ezúttal nem csak szép játékot mutatott, de a helyzetkihasználás sem maradt el.

 

Jól kezdtek a komáromiak. A szurkolók joggal érezhették, hogy ismét a téli szünet előtti, remek teljesítményt nyújtó csapatukat látják a pályán. Voleský révén már a 6. percben megszerezték a vezetést, majd negyedóra múlva, ismét Voleskýnek köszönhetően már kétgólos volt az előnyük.

 

A második játékrészben is több lehetőségük volt, az erős szél azonban mind a két csapat dolgát megnehezítette. Végül a csereként beálló Boris Turčák még a 86. percben még háromra tudta növelni a hazaiak előnyét, mielőtt a játékvezető lefújta volna a mérkőzést

 

 hirdetes_300x300  

Nem csoda, hogy ezúttal elégedetten nyilatkozott Radványi Miklós, aki kiemelte, hogy jól tudtak kezdeni, ez pedig megadta a mérkőzés alaphangját. Kiemelte, hogy egy nagyon jó, sok fiatalból álló csapat ellen játszottak kiváló mérkőzést. Örömét fejezte ki Patrik Voleský sérülés utáni remek visszatérése miatt, aki nem sok híján mesterhármast szerzett a mérkőzésen.

 

A komáromiak 21 forduló után 51 ponttal vezetik a tabellát, két ponttal megelőzve a második Eperjest, és 12 ponttal megelőzve a harmadik Pozsonyligetfalut. A KFC legközelebb március 29-én az FK Pohronie ellen lép pályára idegenben.

 

KFC Komárno – MŠK Žilina B 3:0 (2:0)

Gólók: 6., 22. Voleský, 85. Turčák

Játékvezetők: Ruc – Ferenc, Halíček

Sárgalapok: Voleský, Nagy, Pastorek ill. Jakubík, Sy, Nsona,

264 néző

 

 

forrás: futbalnet.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!