(…)

 

Néhány hónap múlva rendezik az Európa-bajnokságot, amelyen hosszú idő után a magyar válogatott is részt vesz. Milyen sűrűn jut eszedbe Franciaország?

A szemem előtt lebeg az Eb. A futballban viszont bármi megtörténhet, ezért a jelenre kell koncentrálni. Nekem sem garantált a helyem, ezért tavasszal kiemelkedően kell játszanom, és jól szerepelni a Fradival. Persze azért dolgozok, hogy ott legyek, hiszen óriási siker, hogy kijutottunk. Jó időszak előtt állunk a Fradival és a válogatottal is.

 

 

 hirdetes_810x300  

Ha minden a legjobban alakul, nemcsak az Eb-n, de akár a Bajnokok Ligájában is debütálhatsz. Egyértelmű, hogy jövőre is folytatod a futballt?

Fizikálisan jól érzem magam, így egy újabb szezon még biztosan bennem van, így is készülök. Ha minden jól alakul, legalább egy idényt szeretnék még játszani, aztán lehet, hogy jó pár évig itt rongálom még a levegőt.

 

(…)

 

Apaként az aggódós típusba tartozol?

Azt nem mondanám. A gyerekek nagyon elevenek, ezért keressük, hol tudjuk lekötni azt a rengeteg energiát, ami bennük van. Remélem, majd a fiam is elkezdi rugdosni a labdát, mert még annyira nem érdekli. De a lényeg úgyis az lesz, hogy azt csinálja majd, amit szeret.

 

 

A Fater becenevet korábban te adtad akkori csapattársadnak, Keller Józsefnek. Nem kaptad még vissza senkitől az öltözőn belül?

A fiatalok tisztelettudóak, nem mernek szemtelenkedni, de ha mernének, akkor biztos mondták már volna (nevet). Sőt, a Böde Dani úgy hív engem, hogy „fiam”, és én nevezem őt „faternak”. Úgyhogy, ez egy érdekes párosítás…

 

 

Minden szempontból meghatározó időszak elé nézünk. Egy év múlva hogyan tekintenél vissza a mögötted hagyott időszakra?

Először is meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Szeretnék túl lenni egy MK-győzelmen és egy Európa-bajnokságon is. No, és egy Bajnokok Ligája-csoportkörön… Mindezt persze egészségesen. Ezzel a listával nagyon elégedett tudnék lenni.

 

 

 

 

fradi.hu, Gera Zoltán, Gera az elnyűhetetlen

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!