A média hibája is, hogy az egyes ügyek következetlen kezelésével, mindig új és új ügyek megnyitásával a régiek végigvitele helyett erősítettük az egyre terjedő beletörődés érzését. Hagytuk magunkat elaltatni. (…)

 

Optimista vagyok. A társadalom drámaian változik, de ez nem a politikusainknak köszönhető. Az ő hibájukból. Kénytelenek leszünk a hatalom felügyeletével kezdeni valamit, melyet a polgárok fizetnek.

 

Nem a hatalom, az önimádó, korrupt politikusok irányította új rendőrökkel és ellenőrökkel, hanem szakemberekkel. Tanárok, akik nem engedik, hogy kilóra megvegyék őket, egészségügyi dolgozókkal, akiket nem lehet majd masszázsokkal megvásárolni, tisztességes rendőrökkel, ügyészekkel és újságírókkal…

 

 hirdetes_300x300  

Már szinte nyertünk, csak rá kell vennünk magunkat arra, hogy odategyük magunkat, hogy minél több életunt polgártársunk szemét felnyissuk. A választási eredményeknek az emberek többségének véleményét kellene, hogy tükrözzék. Ezért megfelelő érveléssel mindenkinek el kell magyaráznunk, hogy szinte minden pártban találunk rendes, aktív, bátor embereket, akik felkarikázhatják magukat, és hogy minden egyes leadott szavazat arról dönt majd, mennyire tudjuk ismét kézbe venni az irányítást ebben az országban. (…)

 

Mert, és ebből ered az optimizmusom, már rájöttünk, hogy az ellenőrzésünk nélkül a hatalom nagyon veszélyes. És drága.

 

Trend – Oliver Brunovský: Tieto voľby sme už (skoro) vyhrali

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!