Ha nagyon szőrös szívűen vesézem ki a meccset, akkor ez egy 11-3-as mérkőzés volt. Ez egy nagyon jó csapat volt, sajnos még nem a mi nívónk.

(..)

Nem olyan volt a dinamika, és egyből érezni lehetett, hogy lesz egy kis gond. Nem volt benne a csapatban a továbbjutás, pedig a játékosok keményen harcoltak

(..)

Nincs semmi szégyenkezni való.Ebben az ellenfélben mind támadásban, mind pedig védekezésben benne van az európai csúcssebesség, felső kategóriás alakulat, kiváló csapatokban játszanak, bennük van az ehhez a szinthez szükséges automatizmus. Bennünk nincs. Nekünk extra koncentráció és összetartás kell, ha ehhez a szinthez alkalmanként fel tudjunk nőni.

(..)

 hirdetes_810x300  

Mi elindultunk egy úton, de nulláról százra nem tudunk felugrani. Ez egy hosszú folyamat, a belgák is 16 éve indították. Magyarországon is elindultak pozitív folyamatok az edzőképzésbe, az utánpótlás versenyrendszerbe is belenyúltak, épülnek a sportpályák, összefogott a közönség, a média, a játékosok. Ez lett belőle. A csoportmeccsek azt mutatták, ugrottunk egy nagyot.

(..)

Megtanultuk, hogy tudunk futballozni egy bizonyos, de egészen komoly szintig. Azt azért nem lehet még elvárni a csapattól, hogy a belgákat, vagy a világbajnokságon a brazilokat legyőzzük. Az egy más dimenzió. Tanuljuk meg pozitívan nézni a dolgokat. Mi magyarok – és ez nem vicc – sérósok vagyunk, más agyunk van és ha összefogunk, bármit meg tudunk csinálni.

(..)

 

Dárdai Pál interjúja a Coca-Cola videobloggereinek:

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!