(…)

 

A politikai marketing vizualizális lehetőség arra, hogy a problémára másképp, érdekesebb formában mutassunk rá, mint egy sima sajtónyilatkozat. Tudom azonban, hogy megvannak a korlátai,. Nemcsak tartalmi, hanem személyi korlátai is . A politikai markentingnak sármosnak kell lennie. Kreatívnak, hitelesnek, tisztességesnek, őszintének, nem tolakodónak.

 

Korábban óriásbillboardom volt a pozsonyi vár tetején, képes voltam átúszni a Dunát. Több tucat politikai marketingen alapuló akciót szerveztem hol kisebb, hol nagyobb sikerrel. De van egy olyan érzésem, hogy át kell adni a stafétát a fiataloknak.

 

 hirdetes_300x300  

Bár nem szívesen, de elismerem, hogy lassan elérkezik ez az idő. Ezért hozzuk létre a 3D Teamet, mely vizualizálja a politikát. A  3D Team fogja adni a képet, hangot…

 

Azt várom, hogy a 3D Csapatunk legalább részben segít abban, hogy Szlovákia a nyugat-európai civilizáció része maradjon, és  megszűnik a „Kárpátok alatti tolvaj oligarcha kapitalizmussal“ való kacérkodás hajlama. Hiszem, hogy a  3D Team-ünk segít az embereknek, hogy több érzékszervükkel is figyeljék a politikát.

 

(…)

 

aktualne.atlas.skAlojz Hlina: A 3D Team és a politikai marketing

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!