Kenderesi nyilatkozata az előfutam után…

 

Nem így terveztem, de ha már ott volt mellettem Michael (Phelps), gondoltam, rántsuk meg, miért ne verhetném meg most? Nem mintha ez nagy szó lenne, az lenne az érdekes, ha ő most erősen úszott volna, mint ahogy remélem, bennem is maradt még.

 

Most nem is érzem azt, hogy kiadtam volna mindent, más kérdés, hogy nem szeretnék úgy járni, mint a londoni Eb-n. Akkor is volt egy hasonló előfutam, remek volt, nem éreztem fárasztónak, viszont a délutáni ébredés után már minden porcikám jelezte, hogy de igen, ez erős volt, és ez picit vissza is ütött. Ettől még ugyanúgy éremről álmodok, de tudom, a döntőhöz is óriásit kell nyújtanom.

 

 hirdetes_300x300  

…és az elődöntőt követően

 

Végig azon agyaltam, hogyan ússzam le ezt a négy hosszt. Boldog vagyok, hogy nem jártam úgy, mint az Európa-bajnokságon, nem vett ki belőlem sokat a korábbi úszás. Örülök, hogy megmutathattam, mit tudok, akkor is, ha ez csak egy elődöntő volt. Decemberben volt egy térdszalagszakadásom, ahhoz képest elég jól állok, nem? Azóta edzettem, mint az állat, ez az eredménye. A döntőben maradok a taktikámnál, az utolsó ötven méterre fókuszálok. Úgy számoltam, a negyedik idővel befityegek a hatos pályára.

 

M4sport.hu: Kenderesi az első, Cseh a 3. legjobb idővel döntős

 

Nyitókép: Kenderesi Tamás Instagram oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!