Nagyon sok mérkőzés van a hátam mögött, nagyon sok országban nagyon sok helyen, de ez ami itt van, amit a szurkolók adnak nekünk, az egyedi. És remélem, hogy továbbra is mellettünk lesznek.

 

Azt mondtam a játékosoknak, hogy annak örüljenek, hogy van itt egy tulajdonos, aki ide tudott építeni egy templomot, egy szentélyt, egy művelődési házat, egy színházat, abban most ti vagytok, ti mentek be és ti tartjátok az előadást. Ezt az előadást minden alkalommal meg kell tenni 90 percig. Erre koncentrálunk.

 

A klubnak van egy olyan tulajdonosa mint Világi Oszkár, aki ilyet tud fölépíteni, van egy olyan szurkolótábora a városnak, mint ami itt van, akkor mi mint csapat ugyanezt kell, hogy visszaadjuk nekik. És ez a kötelességünk, a munkánk.

 

 hirdetes_810x300  

Itt nincs olyan, hogy most fáradt vagyok, sérült vagyok, nem vagyok sérült. Nekem a legfontosabb az, hogy végezd el ezer százalékosan a munkádat és ha te megkapod minden hónapban a pénzedet, akkor azért tenni kell valamit. Nekem edzésen kell meghalni, hogy mérkőzésen úgy tudjál játszani, – mert a futballt, játszani kell – , ahogy szeretném.

 

laszlo-csaba
László Csaba. Kép: Körkép.sk

 

DAC TV: László Csaba nyilatkozata a Trencsén elleni mérkőzés után

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!