A Smer már régóta a szlovák politikai rendszer stabil pillére. Nagy érdemünk van abban, hogy milyen jó állapotban van a szlovák gazdaság. Ezért nem szégyeljük azt mondani, hogy a gazdasági növekedésünk a legmagasabbak közé tartozik az Európai Unióban. Képviselőink nem félbolondok, nem szívnak, nincsenek olyan nyomaik, amelyek bebizonyítanák közös munkájukat a maffiával.

(..)

A média bármilyen témával visszaél, csakhogy meg tudjon minket támadni. Hatásosabbnak kell lennünk a hamis gyanúsítgatások elutasításánál. Ha nem ezt fogjuk csinálni, akkor a hazugság igazságként gyökerezik majd be.

(..)

A Smer utolsó mohikánjai ezt saját bőrükön tapasztalták. (..) Ebbe a csoportba tartozik a köztévé és a rádió is. Ma a médiumok a kormány valódi ellenzéke, de el vannak rugaszkodva a valóságtól. Hazudnak, semmibe veszik és nem teszik közzé a jó híreket. (..) Meg fogjuk nekik mutatni, ki a tulajdonosuk. Az ő hazugságaikról fogunk beszélni. A médiumok nem korrektek velünk. Nincs rá okom, hogy ne legyünk erősebbek a média hazugságainak megmagyarázásánál.

(..)

 hirdetes_810x300  

Mi itt vagyunk, ők pedig gyengülnek, és olyan valami növekedik, amit senki nem akar (radikalizmus). Jobboldali urak, önöké a teljes felelősség. A médiumok elveszítik megbízhatóságukat, az emberek pedig a közösségi hálókról szereznem be információkat.

(..)

Elkényelmesedtünk. Szlovákia nem olyan nagy ország, hogy ne tudnánk bejárni. Találkozók ezreit szervezhetjük meg, ahol elmondhatjuk saját igazságunkat. Mindenkitől mozgósítást várok el. A megyei választások, majd pedig az önkormányzati választások várnak ránk.

(..)

 

webnoviny.sk -Fico: Smeráci zleniveli, strana čelí útokom médií a opozície

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!