Jó pár évvel ezelőtt Malina Hedvigtől hazafelé tartva megálltam Somorján Bugár Bélánál. Fel-alá futkosott a kertjében és egy játékpisztolyból spriccelte a szőlőjét dézsmáló seregélyeket.

 

Az a párt, amelyet akkoriban Bugár vezetett, ellenzékben volt. Bugár akkor – többek között – élesen kritizálta, hogy Robert Fico miniszterelnök és Robert Kaliňák belügyminiszter hogyan viselkedett Malina Hedviggel. Zavarta, hogy Hedviget undorító vádakkal illették, miszerint a támadást csak kitalálta, hogy ne kelljen szlovák nyelvből vizsgáznia, és hogy Hedvig egy sima hazudozó. (…) Bugár megbotránkozott ezeken, és úgy vélte, hogy mindez magyar kisebbség elleni támadás. (…)

 

Most pedig mit csinál Bugár Béla? Nyugodtan kormányoz azokkal, akikkel korábban nem bírt közös nevezőre jutni. Hogy mégis mi kötheti össze őket? Hiszen az elmúlt években ezek az emberek egyáltalán nem változtak meg, ha igen, akkor csakis rossz irányba.

 

 hirdetes_810x300  

Bugár napjainkban az ellenzéket támadja azért, hogy az bizonyítékok hiányában kritizálja a kormányt. Ami nem igaz. Az energiaárak körüli botrány és az Árszabályozási Hivatal vezetőjének távozása során az ellenzék bizonyítékokat szolgáltatott a jelenlegi kormány jellemtelenségéről, valamint az energiabizniszben mozgó oligarchák sötét kapcsolatairól. (…)

 

.týždeň.sk, Eugen Korda: O Bugárovej obete v prospech skorumpovaného Slovenska

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!