„Nem könnyű bármit is mondani, mert vesztettünk, és nagyon, nagyon csalódott vagyok. A rózsahegyi meccs után elmondtam a játékosaimnak, hogy vissza kell térnünk a realitások talajára, mert nem lesz mindig olyan, hogy hazai pályán nyerni fogunk. Néhány játékosom csalódást okozott a mai teljesítményével.

 

Megemlítettem a csapatomnak, hogy ez nem játék, ez annál sokkal több, a futball a mi munkánk, és nekünk száz százalékosan kell teljesítenünk, ha eredményesek akarunk lenni. Akárcsak szombaton, most is rögzített helyzetből kaptuk a gólt, aminek nem szabadott volna előfordulnia.

 

A játékosaim nevében is elnézést kérek a szurkolóinktól, akik ma is űztek bennünket, és végig mellettünk álltak. Többet érdemeltek volna. Nekünk a pályán kell olyan teljesítményt nyújtanunk, mint amilyet ők a lelátón nyújtanak.

 

 hirdetes_810x300  

A sajtótájékoztatón pedig azért nem voltam hajlandó egy asztalhoz ülni a poprádi edzővel, mert a lefújást megelőző pillanatokban olyan megnyilvánulása volt felém, amely egyáltalán nem kollégákhoz való, és nem tisztességes. Ha elmondanám, mit mutatott felém, ki kellene raknunk a 18-as karikát. A győzelmet is meg kell tanulni kezelni.”

 

fcdac.sk, DAC – Poprád 0:1

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!