Helyes döntést hozott a magyar kormány a külföldi egyetemekkel kapcsolatos jogszabálymodósítással – ezt Victor Ponta korábbi román miniszterelnök írta a közösségi oldalán. A politikus régóta állítja, Soros György és az általa fizetett szervezetek évek óta befolyásolják a román és a kelet-európai politikát, fizetett embereik, politikusaik pedig nem saját nemzetük, hanem a Soros-birodalom érdekeit nézik.

„Szomszédaink törvénymódosítási kezdeményezése nagyon jó és helyes. Azon gondolkodom, hogy én is beterjesztek egy hasonlót Románia Parlamentjében”

 

– ezt írta Victor Ponta közösségi oldalán a magyar kormány külföldi egyetemekkel kapcsolatos javaslatáról.

 

Ponta korábban már többször kritizálta Sorost

 

 hirdetes_810x300  

Noha Romániában jelenleg nincs egyeteme Soros Györgynek, a volt szociáldemokrata kormányfőnek régóta rossz a viszonya az amerikai milliárdossal. Victor Ponta szerint az üzletember a politikai befolyásolásra kialakított gépezetét egyre gyakrabban használja Romániában is.

 

(…)

 

Ponta a Facebookon úgy reagált, őt a bíróság sem tudja elhallgattatni, továbbra is beszélni akar arról, hogy mennyire „nemzetellenesek” és károsak „a Soros György által támogatott romániai és kelet-európai alapítványok és bizonyos személyek”.

 

(…)

 

M1/Híradó, Victor Ponta: Soros György évek óta befolyásolja a kelet-európai politikát

Nyitókép: nineoclock.ro

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!