Mert ha mindaz, amit elmondott igaz, akkor mindannyian kezdhetünk félni. Mindannyian. A diszkreditációjára vonatkozó kísérleteket hónapok, évek óta a szemünk előtt zajlanak.

 

Bár Igor Matovič gyakran viselkedik és viselkedett úgy, mint egy elszabadult hajóágyú, és teátrális fellépései illetve szóhasználata nem mindenkinek nyerte el tetszését, az igazság az, hogy a dolgok többségében nem tévedett és igazat mondott. Ami sok politikusnak nem tetszett és nem tetszik. Ezért szervezett megfélemlítéssel, üldözéssel, zaklatással kell szembenéznie az állami szervek részéről.

 

Igor Matovič  nyugtalanító tényeket közölt a sajtótájékoztatón. Míg nem voltak otthon, valaki a lakásukban járt, és mindezt úgy tette, hogy erről tudomást is szerezzen. Nem hiszik? Ugyanezt élte át korábban Malina Hedvig is. A cél a megfélemlítése volt. Véletlen? És ugyanúgy véletlen lenne az is, hogy eltűntek az sms-ek a telefonjából? Velem is megesett hasonló, az emailjeimmel. Mindez Vladimír Mečiar kormányzása alatt történt. Az OľaNO elnökével egy másik, sokkal veszélyesebb dolog is történt.

.týždeň.skEugen Korda: Je Igor Matovič paranoidný blázon?

 hirdetes_300x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!