Šebej képviselő úr azt mondta, hogy a Soros elleni magyarországi kampány nem a Sorossal szembeni kritika hangja, hanem antiszemita jellege van, és bárki, aki másképp gondolja, nem érti a világot. Szerintem Šebej az, aki nem érti a világot és úgy gondolom, hogy nem is akarja megérteni.

 

Soros civil szervezetei aktívan részt vettek a migrációs hullám megszervezésében, együttműködnek a fölközi-tengeri embercsempészekkel. A 2015-ös migránsválság közvetlenül érintette Magyarországot, Orbán falat építtetett, utána pedig Ausztria is. Megmutatkozott, hogy Orbánnak és a Visegrádi Négyeknek a migránsválság kapcsán igaza volt.

 

Soros egyáltalán nem emberbarát, hanem egy olyan ember, aki globálisan terjeszti saját, ultraliberális nézeteit és aki nem tartja tiszteletben a hagyományos értékeket és intézményeket. Erre pénzügyi spekulációkból származó vagyonát használja fel, amelyet világszerte több millió ember megtakarításának kárára harácsolt össze. Szerintem egy ilyen embernek semmi erkölcsi jogalapja nincs utasítgatni azzal kapcsolatban, hogy az egyes nemzeti kormányoknak milyen politikát kéne folytatniuk.

 

 hirdetes_300x300  

Egyébként, nem kedvelem Sorost, de kedvelem például Netanjahut. Tagja vagyok a parlament Izrael Barátai képviselőcsoportjának. Már az is antiszemitává tesz, hogy nem kedvelek egyetlen nagy csalót, akinek zsidó származása van?

 

Ha fizetnék egy olyan óriásplakátért, amin az a felirat állna, hogy

 

„Ne engedjük, hogy Fico nevessen a végén”,

 

akkor már antiszlovák vagyok?

 

Magyarok, szlovákok, zsidók, vannak köztük jó emberek, és vannak rosszak, vannak tisztességesek és csalók is. És egyesek igyekeznek észérvekkel szólni, mások érvek helyett inkább csak megbélyegeznek.

 

 

Facebook/Posledný križiak Milan Krajniak

Nyitókép: peticiok.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!