Marco Rossi mérkőzés utáni nyilatkozata (Trencsén – DAC 1:2):

 

 

Nem kezdtünk túl jól. Az első 10 percben kicsit szenvedtünk. Később azonban feljöttünk, letámadtuk az ellenfelet, feljebb helyeztük a játékot és azt játszottuk, amit egész héten gyakoroltunk.

 

 hirdetes_300x300  

Az első félidő vége előtt óriási lehetőségünk volt a második gól megszerzésére is, a hazaiak kapusa azonban remekül hárított. Egészében véve jól védett a trencséniek kapusa. A második félidőt ugyanúgy kezdtük, mint az elsőt. Ellenfelünk, főleg a szabadrúgásaikból és a pontrúgásokból nyomás alá helyezett bennünket. Megmutatták, hogy fizikailag erősek. Sikerült azonban felvennünk a ritmust. Fokozatosan három, négy helyzetet is kidolgoztunk annak érdekében, hogy korábban eldönthessük a mérkőzést.

 

Nagyon örülök az erős ligarajtnak, két meccs után hat pont nagy öröm, de még csak az út elején járunk. Tudjuk azt is, hogy sok tekintetben javulnunk kell, főleg egyéniségek terén, hogy csapatként kevésbé szenvedjünk, mint azt mais láthattuk. Bízom abban, hogy ezekből a győzelmekből megnő a csapat önbizalma, de sok tekintetben még javulnunk kell.

 


fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!